top of page

- Dette blir kjekt!

- Dette blir kjekt, sier Oddlaug Røsvik Misund fra Midsund på vei ut av første kveldsmøte på bibelstevne. Omtrent 40 misjonsvenner har tatt turen fredag ettermiddag til Bjorliheimen Hotell for årets bibelstevne. Tema for stevnet er "Guds ord til verdens ende".


Hva synes dere om Bibelmisjonen Sporos' stevne?


-Jeg leste om programmet og kjente at dette blir kjekt å være med på, sier Oddlaug. Det blir kjekt å treffe kjentfolk, høre bibeltimene og siste nytt fra trykkeriet.

Hennes mann Arnstein Misund er enig. Han forteller at Bibelmisjonens arbeid ligger hans hjerte veldig nær.

-Hver morgen starter jeg og kona med bibellesing og bønn. Vi ber daglig for bibelarbeidet.


-På denne turen så og opplevde jeg ting som satte et spor i hjertet.

Arnstein forteller at han har besøkt trykkeriet på Sri Lanka tre ganger, første gang i 2001 sammen med Arthur Andås og Jan Erik Lehre. Avdøde Arthur var bror til misjonens grunnlegger Arnfinn Andås. -På denne turen så og opplevde jeg ting som satte et spor i hjertet. Siden har det blir to nye turer til Sri Lanka sammen med kona Oddlaug, og de er begge begeistret for turene.

Arnstein oppsummerer sine forventninger til stevnet slik: -For det første blir det fint å møte igjen gode misjonsvenner, for det andre blir det flott å få bli oppdatert på misjonsarbeidet og til slutt gleder jeg meg til å få påfyll av forkynnelsen av Guds Ord. Kona Oddlaug samstemmer. -Dette blir kjekt!

Commentaires


bottom of page