Personvernerklæring

I Bibelmisjonen Sporos tar vi personvern og sikkerhet på alvor. Samtidig ønsker vi å gi deg en best mulig brukeropplevelse når du besøker nettsidene våre.

Vi behandler personopplysninger i tråd med EUs personvernforordning (GDPR). Vi lagrer informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre når det er nødvendig for at vi skal kunne gi deg best mulig betjening, som for eksempel når du utfører bestillinger, gir en gave, vi sender deg en leveranse, takkebrev og ved annen eventuell kontakt med deg. Vi bruker også disse opplysningene til å generere statistikk og forstå trender, i tillegg til å forbedre, tilby og videreutvikle våre prosjekter og tjenester. Som registrert i våre systemer har du krav til å få innsyn i dine personopplysninger og kreve, innenfor lovens rammer, at disse opplysningene blir rettet opp eller slettet dersom de er mangelfulle eller uriktige.

 
1. INNSAMLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Bibelmisjonen Sporos er behandlingsansvarlig for innsamling og bruk av personopplysninger, og behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven. Med behandlingsansvar mener vi den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

 
2. HVA BRUKER BIBELMISJONEN SPOROS PERSONOPPLYSNINGENE TIL?

Bibelmisjonen Sporos samler inn personopplysninger, etter ditt samtykke, når du gir oss pengestøtte, melder deg på nyhetsbrev, når vi følger opp og har dialog med deg som giver eller støttespiller og når vi sender ut markedsføringsprodukter og annen informasjon om Bibelmisjonen Sporos. E-postadressen din og/eller mobilnummeret ditt samles inn slik at vi kan sende deg en bekreftelse på at bidraget ditt er mottatt – og for å informere deg om arbeidet vi gjør for pengene vi samler inn. Dersom du er fast giver i Bibelmisjonen Sporos, kan vi ved hjelp av personopplysninger forbedre brukeropplevelsen din på våre nettsider og gjøre markedsføringen vi sender ut mer relevant for deg. Bibelmisjonen Sporos behandler dine personlige opplysninger for markedsføringsformål etter gjeldende lover, inkludert lover om innhenting av samtykke for elektronisk markedsføring.

 
3. BEHANDLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

• Du vil bli varslet før vi samler inn opplysninger om deg, og du kan selv velge hva slags informasjon vi kan beholde og til hvilke formål.

• Personlige opplysninger kan være navnet ditt, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, giverinformasjon og betalingsdetaljer.

• Dersom du støtter oss med et beløp pålydende mellom 500 og 50.000 kroner, kan du ved å opplyse oss om personnummeret ditt få skattefradrag av giverbeløpet. Bibelmisjonen Sporos er lovpålagt å innhente personnummer ved skattefradrag og benytter personnummer for å sikre at støttespillere og givere får skattefradrag for sine gaver.

• Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre, med unntak av lovpålagt innrapportering av skattefradrag til Skattedirektoratet.

• Opplysningene lagres i vår giverdatabase Solidus levert av selskapet SOLIDUS AS. Vi sletter unødvendige opplysninger når vi ikke lenger trenger å oppbevare dem.

• Bibelmisjonen Sporos er underlagt taushetsplikt og selger ikke personopplysninger til tredjepart. Vi behandler opplysninger om deg strengt konfidensielt.

 
4. REGISTRERING, ENDRING AV INFORMASJON, AVREGISTRERING ETC.

• Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg ved å sende en mail til post@bibelmisjonensporos.no

• Personopplysninger innhentes ved registrering som fast giver, ved engangsgave til Bibelmisjonen Sporos eller ved påmelding til nyhetsbrev, informasjons -innsamlingsevent eller ved å melde deg inn som frivillig. Dette kan foregå via våre nettsteder, sms, vipps, e-post innsamlingsaksjoner på Facebook/Instagram, spleis eller via postal giro. Du har rett til å motta informasjon om innhentingen, bruken, behandlingen og beskyttelsen av dine personlige opplysninger. Dersom du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personlige opplysninger som vi har registrert om deg, eller hvis du ikke ønsker å motta flere meldinger fra oss, eller eventuelt har spørsmål angående de ovennevnte retningslinjer, kan du ta kontakt med oss på post@bibelmisjonensporos.no

 
5. SIKKERHET

Bibelmisjonen Sporos har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne rutiner samsvarer med sikkerhetsstandardene som kreves i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi jobber alltid med å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.

 
Google Analytics

Bibelmisjonen Sporos benytter Google Analytics til å måle og analysere besøksstatistikk på nettsiden vår. Informasjonen bruker vi for å videreutvikle innhold, funksjonalitet og forbedre brukeropplevelsen. Det samles ikke inn opplysninger som identifiserer deg som bruker.

 
Facebook

Gjennom Facebooks annonseplattform og tilhørende informasjonskapsel, innhentes data om hvilke sider besøkende har sett på vårt nettsted, registrering av faste givere og enkeltgaver, hvordan brukere responderer på innlegg, sponset innhold og annonsering fra Bibelmisjonen Sporos på Facebook. Dette vil for eksempel være informasjon om klikk på en annonse, visning av en video samt om man eventuelt blir giver som resultat av en Facebook-annonse. Dataen benyttes til å tilpasse og målrette relevant annonsering.

 
6. SLETTING

Bibelmisjonen Sporos vil behandle og lagre dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig og tillatt under gjeldende personvernlovgivning. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med oss på post@bibelmisjonensporos.no

 
7. TVISTER

Norsk lovgivning regulerer eventuelle omstendigheter eller tvister som kan oppstå i forbindelse med bruk av nettstedet.

 
8. PERSONVERNOMBUD OG KONTAKTINFORMASJON

Personvernombud for administrativ behandling av personopplysninger i Bibelmisjonen Sporos er Torgeir Henden – e-post: post@bibelmisjonensporos.no. Personvernombudet skal bistå den som er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger (behandlingsansvarlige) i arbeidet med å ivareta personvernet til alle frivillige, ansatte og givere. Kontakt Bibelmisjonen Sporos giverkontakt. Epost: post@bibelmisjonensporos.no