top of page

-Takk for den flotte Bibelen


-Jesus forandret meg og ga meg et bedre liv, forteller Rachel, ei tenåringsjente i Ghana, og fortsetter: -Munnen som jeg en gang brukte til å fortelle løgner med, er nå den munnen jeg priser og tilber Han med.


Rachel bor med foreldrene sine i Bohye i Accra-regionen. Bohye er en forstad til Accra, et kristent område med mange husmenigheter.


-Jeg gikk i kirken og var aktivt med på søndagsskolen, men jeg stjal og fortalte løgner. Jeg vet det var feil, men jeg klarte ikke å gjøre noe selv for å endre livet mitt. Foreldrene mine ble sinte på meg når de oppdaget at jeg løy for dem. Jeg ble ofte straffet, men det stoppet meg ikke, innrømmer hun.


Rachel ble invitert med i en «Prosjekt Filip» -bibelgruppe. I det fellesskapet lærte hun mer om Jesu kjærlighet og at Gud kan forandre menneskers liv.


-Jeg tror på Jesus, og at han vil ta bort de onde handlingene mine. Da jeg var yngre trodde jeg at Jesus kom for å dø for syndene mine, men jeg visste ikke hvordan før jeg lærte om det i bibelgruppen. Jeg erfarer nå Jesu’ verk som har gitt meg frelse og et nytt liv, forklarer Rachel.


«Jesus forandret meg og ga meg et bedre liv»

-Foreldrene mine synes det er vanskelig å tro det jeg forteller, men de er glade for at jeg har stoppet å stjele. Jeg har også sluttet å lyve. Slektningene mine vil nok også tro på meg etterhvert. Nå ønsker jeg å dele de gode nyhetene med klassekameratene mine. Jeg håper og ber om at dere kan gi ut flere bibler og «Prosjekt Filip» studiemateriell, slik at klassen min også kan lære mer om Jesus.


Rachel avslutter:. -Takk for at dere har gitt meg denne flotte bibelen. Jeg kan nå lese Guds Ord når jeg selv ønsker. Før måtte jeg vente til søsteren min lot meg få lese hennes bibel. Slik er det heldigvis ikke lenger, nå når jeg har min egen bibel.


Vær med å be for Rachel og familien hennes. Ønsker du å støtte dette arbeidet økonomisk? Trykk her for å gi.*Bibelheftene Project Philip er trykket på Sri Lanka på Bibelmisjonen Sporos sitt bibeltrykkeri New Life Literature, på oppdrag og i samarbeid med Bible League International (BLI). Vitnesbyrdet er hentet med tillatelse fra BLI sin nettside.

Comments


bottom of page