top of page

Stor kunst til bibler for minoriteter

Updated: May 24, 2022


Det er fremdeles mange mennesker som venter Guds Ord på sitt eget hjertespråk.

Dette vil gjerne kunstneren Inger-Lise Bergersen fra Asker gjøre noe med.


Inger-Lise er født i 1944, og har tegnet siden hun gikk på folkeskolen. Inger-Lise er opplært av kjente kunstnere, blant annet Trygve Davidsen har vært hennes tegnelærer. Hun har hatt over hundre utstillinger på Bekkestua bibliotek, Asker kulturhus, Heggedal hovedgård m.fl. Hun har også solgt over hundre bilder.


-Gud er den største kunstneren, og hvis jeg kan formidle noe av hans skaperverk i bildene mine, da har jeg gjort jobben. Jeg tenker på himmel med skyer, trær og blomster. Trær tar et menneskeliv å vokse opp, sekunder å felle. For meg er det et kall å male og formidle dette mangfoldet, sier kunstneren.

Inger-Lise har også et stort hjerte for misjon, og ønsker å være med i arbeidet. For mange år siden malte hun et nydelig bilde i pastel - det har svake og duse farger. Motivet er fra elven ved Landøy bro i Asker. Nå ønsker hun å selge bildet, og vil donere alle pengene til bibler på indiske minoritetsspråk.


Maleriet på ca. 58x76 cm (uten ramme) og er malt i farger for å passe til rammen. Om du er en kunstkjenner og samtidig ønsker å være med å få trykket bibler, så har du en gylden mulighet. Prisen er satt til minimum 50 000 kr. Interessert? Send e-post til: post@bibelmisjonen.no


コメント


bottom of page