top of page

Nå satser vi på Ukraina

-Vi ønsker å gi Guds Ord til dyrebare mennesker i Ukraina
Ukraina betyr grenselandet, og blir også kalt Europas kornkammer. Det bor 43 millioner mennesker i landet, ifølge Worldometers befolkingsstatikk

Bibelmisjonen Sporos deler svært sjelden ut bibler og nytestamenter selv, men lar alltid dette gå gjennom andre organisasjoner. Det følger mottoet til misjonens grunnlegger Arnfinn Andås. “Vi vil tjene de som tjener.”


Nytestamenter til ukrainske flyktninger i Norge I følge IMDi vil det komme over 35.000 ukrainske flyktninger i 2022, og det antas det kommer 35.000 til neste år Vår gode venn og seniorrådgiver for misjonen, Reidar Skaiaa har tatt initiativ til å gjøre noe for disse. Reidar har fått tilgang til et lager gjennom misjonen Godt Nytt på Søgne. Reidar forteller at han har omlag 60 kontakter på en liste, som igjen har ønsket 3500 nytestamenter for å dele ut. Er du, dere eller din menighet interessert i dette kan dere ringe Reidar eller kontakte ham på epost: reidarsk@ywam.no

Nytestamenter til krigens ofre i Ukraina Nytestamentene med Salmenes bok bakerst er av god kvalitet og blir trykket i tilnærmet A5-format. Det har en kostpris på 15 kroner pr. stk inkludert frakt til Ukraina. Gjennom gaver fra norske givere har Bibelmisjonen til nå trykket 57.600 nytestamenter (én container), men vi vil satse videre.

Nytestamentene blir fraktet til et lager i Romania. Vi har også kontakt med en italiensk og en tysk misjonsorganisasjon som vil distribuere en del av disse nytestamentene.

I november 2022 tok Bibelmisjonen med en norsk misjonsorganisasjon med et stort kontaktnett i landet. De har mulighet til å ringe nytestamentene til:

-de fattigste av de fattige

-områdene mot øst

-ukrainske soldater i stor åndelig nød


Gud sier: Ordet «vender ikke tomt tilbake til meg, men gjør det jeg vil og fullfører det jeg sender det til.» (Jes 55,11). Hvor mye Guds Ord vil du sørge for at ukrainerne får?
Vi i misjonen er glade og takknemlige for at du er med å gi til dette arbeidet.

15 views

Comentários


bottom of page