top of page

Hvilket privilegium!

Ole Kristian Askeland (t.v.), hans søster Linda og far Kjell var på Bibelmisjonens stevne på Bjorli i midten av oktober. De synes det er et privilegium å få være med på bibelspredning til unådde folkegrupper. Ole Kristian medgir han rett og slett blir oppmuntret av det han hører om arbeidet som Bibelmisjonen gjør.

Foto: Johan Hovda


-Jeg er her for å høre statusen til Bibelmisjonen Sporos akkurat nå. Her skjer det ting hele tiden. Det er fint å høre det talerne forteller og følge med på hvordan Gud beveger seg og hvordan Gud arbeider, forteller Ole Kristian.


Stor inspirasjon

Ole Kristians far, Kjell Askeland har brent for spredning av Guds Ord i mange år.

‑Det er interessant å være her på stevnet for å få informasjon om arbeidets gang og utvikling. Vi ble invitert til å være med en tur til trykkeriet i Sri Lanka i 2012 og dette var en stor inspirasjon og stimuli for meg personlig.


Kjell har hørt at for hver kinesisk bibel en gir, så blir fire personer frelst.

-Da jeg var på trykkeriet i Sri Lanka og selv fikk se de store kvantum med nytestamenter og bibler som gikk ut - ble jeg veldig inspirert!


- Mange mennesker ute i verden er veldig interessert i å få Guds Ord. Tenk på det, det er rett og slett rift om Guds Ord.

-Personlig er jeg for tiden opptatt av den arabisk talende verden og støtter bibelspredningen der. Kjell er opptatt av vi må få et bilde av åndelig hungrende mennesker som lengter etter Guds Ord. -Det gjelder å ikke stirre seg blind på lokale og norske forhold, men løfte blikket og se hvor stor forskjell våre midler kan gjøre ute i verden, sier han.


Helt fantastisk

Datteren Linda Askeland er glad for igjen å være på stevnet. Hun har vært engasjert i arbeidet i over 12 år som styremedlem, og som redaktør for bladet Sporos. Dette i tillegg til sin fulltidsjobb som informasjonsleder i Åpne Dører.

-Jeg synes det er helt fantastisk at en slik liten misjon gir nytestamentet på folks eget hjertespråk, til 51 folkegrupper i India, sier hun begeistret.

-Tenk på hvor stort det er! Tenk på hvilket privilegium det er å være en liten del av et så stort arbeid.

Bjorliheimen i vinterdrakt. Foto: Johan Hovda


Linda liker å treffe folk og synes naturen på Bjorli er eventyrlig.

- Jeg synes det alltid er inspirerende å treffe mennesker som har en brann for misjon. Også er det flott å være her på Bjorli. I dag våknet jeg opp og så utover en hvit eventyrskog og et flott lys. Jeg nyter naturen her oppe, sier hun til slutt.


Bibelmisjonens stevne ble i 2021 avholdt 15-17. oktober på Bjorliheimen. Neste stevne blir fra torsdag 26. mai (Kr. Himmelfartsdag) til 29. mai på samme sted. Her er mer info om Bjorliheimen Hotell og Møtesenter.


コメント


bottom of page