top of page

Har du tatt til deg åndelig føde i dag?

Updated: Sep 21, 2021


Sporos 1-20120003

Når jeg nå sitter her og skal skrive denne andakten så blir jeg fylt av en stor glede og takknemlighet. Dette fordi det en gang ble skapt en lengsel i meg etter å lete etter Guds ord – og at jeg fant det.Derfor kan jeg si som Jeremia: Dine ord ble til fryd og glede for mitt hjerte.Gleden er også at jeg kan ta min bibel og sette meg ned og lese Ordet uten å tenke på om naboen er en angiver. At jeg får være med i den store tjenesten å sende ut Ordet til de som ikke har den lette tilgangen som vi har.


Kjære leser har du virkelig tenkt over dette. Eller blir du skamfull. Har du tatt til deg din åndelige føde i dag? Slik som situasjonen nå er blitt, trenger vi hver dag å ta til oss av den åndelige maten. Gjennom arbeidet ved New Lifes Literature får jeg høre om den store hungeren som er i mange land. Mange setter sine liv i fare for å få tak i det levende ordet. Hvorfor? Jo, de vil se mer av Jesus og bli fylt av hans ord. For de har forstått at det er dette som gjelder livet ut og har et evighetsperspektiv.


Prioriter rett Les din bibel hver dag!

3 views

コメント


bottom of page