top of page

–Et utdelt nytestamente resulterer ofte i mange nyfrelste.

Trond Solberg har i nesten hele sitt yrkesaktive liv arbeidet ved et av Schibsteds avistrykkeri på Østlandet. For en del år siden besøkte han bibeltrykkeriet på Sri Lanka.

–Det er helt fantastisk å følge med på hva de får til på bibeltrykkeriet. Jeg har selv vært der, og jeg ble imponert over kvaliteten på bøkene.

En mediamisjonærs refleksjoner

Trond synes det er viktig å ta i bruk media for utbredelsen av Guds Rike. Han har selv vært med i oppstarten av den kristne tv-kanalen “Kanal 10”, og er fortsatt aktiv blant annet som styremedlem. Trond har hatt kjennskap til Bibelmisjonen Sporos i mange år, og i oktober var han igjen tilstede på bibelstevnet i Bjorli.Trond Solberg fra Tomter har jobbet i

trykkeribransjen i hele sitt liv. Han tenker

begeistret på hvor mye en bibel betyr

i en persons liv. Foto: Johan Hovda


–Det var veldig gripende å høre om arbeidet. Det var god informasjon og i år hadde de mange videoklipp fra arbeidet. Jeg likte godt å se på innslagene hvor vi i samtid hørte informasjon fra lederen av trykkeriet i Sri Lanka, fra ledere av bibel-oversettelsesprosjektene fra India og fra lederen av WFTW*. Det opplevdes som om misjonens samarbeidspartnere var til stede, sier Trond.

WFTW er forkortelsen til en samarbeidsorganisasjon som har oversatt nytestamentet til 12 språk i Etiopia, over 70 språk i India og de har flere pågående prosjekter i hele verden.

Uante muligheter

Trond med sin lange erfaring i kristent mediearbeid er opptatt av hvor stor makt det trykte ordet har.

-Jeg har hørt at når folk får et nytestamente og leser i det, så vil de dele nyheten med andre. Ett utdelt nytestamente resulterer ofte i ti omvendelser! Vi kristne må se det enorme potensialet vi har. Tenk på de enorme resultatene dette arbeidet gir. Jeg er glad for å være en del av dette, sier Trond entusiastisk.
bottom of page